marți, 2 noiembrie 2010

Apelul la bun simt ! 1

" . "
Stagnam, intr-o societate unde situatia se inrautateste pe zi ce trece.Ajung sa cred, ca la un moment dat va trebui sa picam de acord cu vreun brand pentru a ne face reducere la anumite produse si ca in final ,asa vom putea schimba faptele oamenilor"Arunci ambalajul la cos?Primesti bon?Tastezi codul la automatul cu suc si primesti o bautura racoritoare gratis!"As zice,penibil.
Si totusi ce zice cel ce alege ca in ziua x,la ora x,pe strada x,cu ambalajul  de x in mana,sa-l arunce totusi la cos si trece altul prin fata lui aruncandu-l exact l-ar fi aruncat el in mod obisnuit!?O schimbare de genu` ar trebui sa se intample in masa.
Nici toate blogurile din tara,daca ar scrie despre acest subiect nu ar influenta indeajuns!Intra omu` pe blog,sau mai bine zis,un anumit tip de om,si ce zice?"boring boring boring hm poezii!nea,aticole! boring boring!Mii de apeluri la bun simt,interesant!Arunca chistocul sau orice altceva pe geam in capul altuia,citeste primele doua paragrafe"nu aruncati hartii pe jos"...hm..Se uita pe birou la ghemotoacele de hartie pline de numeroase simboluri care au conotatie educativa (  $ $$mk  b0$ ) dupa care afirma, convins chiar ca in situatia de fata "Eu nu arunc pe jos!:D Arunc pe geam!!),ceea ce creeaza o falsa conduita a bunului simt...."Dude!Degeaba arunci si la cos...daca arunci cosul pe geam!"
In concluzie,hai sa facem haz de necaz ca..na!Viata e frumoasa!Si totusi..am si eu o mare nedumerire..ma rog,mai multe!Cand ni se spune"Luptam pentru voi,pentru popor,pentru dreptate,egalitate,solidaritate,siceritate bla bla-tate, de ce un om cu functia x are ca masina de servici,numai BMW ssau MERCEDES? Si acasa,in garaj inca cate una,probabil pentru fiecare anotimp.Cand romanul merge cu SuperNova ,sau mai bine sa luam in calcul evoltia,Logan!De ce asa?Unde e egalitatea aia?
De precizat ca bunul simt nu consta numai in aruncarea a ceva la cos sau anumite maniere,cat si o anumita conduita in legatura cu aproapele tau,poporul tau!


Pentru iubitorii de cs: Visit HTTP://cs-pge.forumz.ro Cautam Designeri + staff  !!Merita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu